Ändra tidszon i Outlook

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 10:29 AM

Ibland kan tidszonen i Outlook vara felinställd och det innebär till exempel att kalenderhändelser visas på helt fel tid.

För att ändra din tidszon i Outlook Web App börjar du med att klicka på Outlook i Office 365 menyn eller gå till https://outlook.office.com/.

Sedan klickar du på kugghjulet i det övre högra hörnet och klickar längst ner på Visa alla Outlook-inställningar.

Därefter klickar du på Allmänt i vänstermenyn och väljer sedan Språk och tid

Här kan du ändra din tidszon (för Sverige är det UTC+01:00) och när du är klar klickar du på spara.