En vanlig fråga som vi får är varför det inte går att dela ett dokument med länk ifrån Word på Ipad. Vanligt är att användarna ser knappen "dela med länk", men den är gråmarkerad. Detta beror på att dokumentet är sparat på Ipaden, eller inte är sparat alls. Därför finns det ingen länk till dokumentet, lösningen är alltså att spara dokumentet på sin OneDrive, och detta gör man via Wordappen.

När man har sparat sitt dokument på OneDrive så kommer knappen "dela med länk" att fungera.