Felsöka en annan användares OneDrive

Ändrad den Mon, 12 Feb 2024 vid 04:03 PM

Du som administratör kan felsöka en användares OneDrive. Då måste du först se till att du har behörighet. Även om man är global administratör har man inte det automatiskt.

Gå till Administratörscenter, Aktiva användare och sök upp användarenKlicka på OneDrive och Skapa länk till filer.

Klicka sedan på länken som dyker upp, du kommer nu åt användarens OneDrive via webbläsaren.

Kontrollerad 2024-02-12