Google ClassroomSynk - FAQ Skriv ut

Ändrad den: Tis, 10 Maj, 2022 at 11:12 F.M.


  


  • Hur uppdateras medlemmarna i ett synkat Classroom?
    Med ClassroomSynk uppdateras medlemmarna automatiskt från elevregistret. Detta spar mycket tid för administratörer och pedagoger.


  • Vad händer om jag lägger till en ytterligare elev i ett synkat Classroom?
    Synken tittar på underlaget i elevregistret. Om eleven enligt elevregistret inte ska vara med så kommer den att plockas bort nästa synk.


  • Kan jag lägga till en lärare jag samarbetar med i ett synkat Classroom?
    Om ni väljer att konfigurera synken att tillåta att lärare som läggs till inte plockas bort vid nästa synk. Om ni väljer att ha den inställningen så kommer den manuellt tillagda läraren aldrig att hanteras av synken i det Classroom:et, det är i så fall upp till läraren att manuellt ta bort sin kollega.


  • Vad blir det för namnstandard på de synkade Classroom?
    Namnstandarden utgår ifrån namnet i elevregistret. Skolans namn måste också ingå om det finns flera skolor i samma domän, exempel 7D-matematik-Stenskolan, 7D-matematik-Bergskolan


  • Kan lärarna själva byta namn på de synkade Classroom?
    Nej, inte i Classroom. Det går att byta namn i elevregistret.


  • Vad händer med ett Classroom vid läsårsbyte?
    Classroom:et arkiveras. Användarna kan fortfarande hitta Classroom:et under arkiverade kurser. 

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.