Eventful support för Google - Omfattning och avgränsningar Skriv ut

Ändrad den: Fre, 19 feb., 2021 at 11:26 F.M.

Nedan följer exempel på support som Eventful erbjuder inom området Google Workspace for Education. Eventuella avvikelser från nedan framgår i så fall i den enskilda kundens avtal.

Teknisk support

Följande är exempel på områden som täcks av teknisk support.

• Synkning av användare till Google Workspace
  • Synkning av grupper till Google Workspace
  • Synkning av Classsroom
  • Inloggning till ADFS fungerar enligt specifikation.

Verksamhetssupport

Nedan tjänster ingår i Eventfuls support för Google Workspace for Education (Google Workspace-tjänster)

• Classroom
  • Cloud Search
  • Drive och Dokument
  • Gmail
  • Google Groups for Business
  • Google Hangouts
  • Google Vault
  • Google Chat
  • Jamboard Service
  • Kalender
  • Keep
  • Sites
  • Tasks

Avgränsningar - dessa tjänster ingår inte i Eventfuls support

• Manuell hantering av grupper/behörigheter
  • Förändringar i konfiguration
  • Utbildningar
  • GDPR-utdrag och liknande (ta fram utdrag/rapporter från systemet gällande en användares kommunikation)
  • Ändringar av inställningar i admingränssnittet
  • Appar under "Ytterligare tjänster från Google"
  • Tredjepartsappar och tillägg
  • Managering och support på enheter såsom chrome-enheter och mobila enheter (support på dessa ingår i Enhetshantering)

SLA och eskalering

• Svarstid (påbörjat ärendet) inom åtta kontorstimmar,  8–17 / 9-16 beroende på avtal, lunch kl 12-13.
  • Eventful kan driva eventuella supportärenden direkt mot Google
  • Eventful håller dokumentation över kundens lösning uppdaterad och aktuell.
  • Möjlighet till eskalering av akuta ärenden, både på och utanför kontorstid, så att felavhjälpning påbörjas inom två timmar mot en extra engångsavgift.