FAQ - Vanliga frågor

• Vad är MFA?
    • Användandet av MFA gör att användaren behöver använda minst en ytterligare faktor för att autentisera sig. Detta kan vara ett SMS, en APP eller ett smart card.
  • Hur kopplar vi MFA till SSO-tjänster?
    • Kontakta din kundansvarige eller supporten på Eventful.
  • Vilka metoder kan användas?
    • Microsoft Authenticator
    • SMS och röstsamtal
    • Windows Hello för företag
    • FIDO2-säkerhetsnycklar
    • Maskinvarutoken
    • Programvarutoken
  • Vilken licens behöver jag?
    • Office 365, A1, A3 eller A5
  • Kan jag använda BankID?
    • Det fungerar att använda sig av BankID om man tar hjälp av tredjepartsapplikationer, exempelvis Svensk E-identitet
  • Måste jag slå på detta för alla? Eller kan jag välja vilka som skall omfattas?
    • Man kan styra detta på gruppnivå (säkerhetsgrupp i Azure)

Kontrollerad 2022-05-10