Nedan följer exempel på support som Eventful erbjuder inom området Microsoft 365. Eventuella avvikelser från nedan framgår i så fall i den enskilda kundens avtal.

Teknisk support

Följande är exempel på områden som täcks av teknisk support.

• Tilldelning av licens i Microsoft 365
  • Synkning av användare till Microsoft 365
  • Synkning av grupper till Microsoft 365
  • Inloggning med ADFS fungerar som tänkt
  • Microsoft School Data Sync
  • Eventful OneRoster
  • Eventful SkolSynk

Verksamhetssupport

Nedan tjänster ingår i Eventfuls support för Office 365

• Teams
  • Forms
  • OneNote
  • Outlook
  • Planner
  • SharePoint
  • Stream
  • Sway
  • To-Do
  • Uppgifter (Teams for education)
  • Whiteboard

I viss mån lämnar Eventful support på Skrivbordsversionerna av Word, PowerPoint, Excel och OneNote 2016. Anledningen är att dessa tjänster oftast styrs av lokal IT-enhet, vilket medför att vi endast kan ge begränsad support kring dessa program.

Avgränsningar - dessa tjänster ingår inte i Eventfuls support

• Manuell hantering av grupper/behörigheter
  • Förändringar i konfiguration
  • Utbildning
  • GDPR-utdrag och liknande  (ta fram utdrag/rapporter från systemet gällande en användares kommunikation)
  • Inställningar i admingränssnittet (ingår i Guld)
  • Kaizala
  • Power BI
  • Power Automate
  • Power Apps
  • Tredjepartsappar
  • Yammer

SLA och eskalering

• Svarstid (påbörjat ärendet) inom åtta kontorstimmar, vardagar 8–17/9-16 beroende på avtal, lunch kl 12-13.
  • Eventful kan driva eventuella supportärenden direkt mot Microsoft
  • Eventful håller dokumentation över kundens lösning uppdaterad och aktuell.
  • Möjlighet till eskalering av akuta ärenden, både på och utanför kontorstid, så att felavhjälpning påbörjas inom två timmar mot en extra engångsavgift.