Statistik över användande av Classroom

Ändrad den Mon, 20 Nov 2023 vid 02:32 PM

Gå till Rapporter > Användningsaktivitet för appar (under Användare)

Välj OU ni vill granska

Klicka på Kolumner-ikonen uppe till höger.

Bocka i rutorna under rubriken Klass, bocka ur övriga rutor som inte är av intresse.
Då får ni ut rapport på när Classroom användes senast, hur många skapade Classroom som finns per person, hur många inlägg som skapats. Man kan även se hur många filer som bifogats om man har den rutan ibockad (under Drive när ni bockar i önskade kolumner).

Kontrollerad 2023-11-20