Eventful hjälper gärna systemförvaltare, IT-avdelningen eller liknande i er organisation att hantera olika sorters inställningar och justeringar inom ramen för vårt förvaltningsavtal. Beroende på vilken nivå, Brons, Silver eller Guld, organisationen avtalat med Eventful görs dessa inställningar och justeringar på löpande timme eller fritt upp till 16 h/år med ett guldavtal på Eventful SkolSynk. Följande är exempel på vad Eventful kan hjälpa till med inom detta område:

• Uppsättning av gruppstyrda Teamsprinciper - Anpassa teamsuppleven för olika grupper användare, ex chatt, vänstermeny möten m.m.
  • Inställningar och justeringar i admin-portalen för Office 365 och Teams
  • Göra delnings- och säkerhetsinställningar i Office 365 - Vi går igenom rekommenderade inställningar och justerar enligt kundens behov.
  • Genomgång av admin-portalen och aktuella inställningar - Vi ger förslag och genomför överenskomna inställningar