Ändra visningsnamn på anteckningsbok

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 09:28 AM

I Windows 10-Appen för OneNote kan man ändra visningsnamnet för en anteckningsbok.
För att göra detta klickar man på pilen för att se sina anteckningsböcker i OneNote-appen. Sedan högerklickar man på namnet för anteckningsbok som man vill ändra visningsnamn på och väljer Smeknamn Anteckningsbok. Nu kan man välja vilket namn som helst för sin anteckningsbok.
Denna ändring påverkar inte det riktiga namnet på anteckningsboken och ändringen gäller endast dig personligen.