Eventfuls kundytor (KY) för Microsoftkunder

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 02:18 PM

Om du är kund hos Eventful med Microsoft som plattform så blir du inbjuden till en "kundyta", ett KY-team,  där vi delar dokumentation, publicerar nyheter och annat smått och gott som kan vara bra att känna till. Du kan också ställa allmänna frågor till din kundansvarige i teamet.

Så här ansluter du till teamet:

Vi på Eventful skickar en inbjudan till dig via e-post.

Klicka på Öppna Microsoft Teams

Uppe i högra hörnet kan du ansluta till teamet när du behöver kontakta oss eller vill läsa vad som skrivs.

När du skriver ett meddelande till oss på Eventful är det bra om du nämner den person som är kundansvarig. Om du skriver @ följt av början av personens förnamn så dyker personen upp och du kan klicka i namnet.

För att säkerställa att du inte missar några meddelanden kan du göra följande:

• Klicka på de tre prickarna till höger i kanalen Allmänt
  • Klicka på Följ den här kanalen