Redigera en distributionsgrupp

Ändrad den Fri, 19 Apr 2024 vid 03:27 PM

Redigera en distributionsgrupp

Använd Skapa eller lämna en distributionsgrupp om du vill visa och hantera de distributionsgrupper där du ingår.

Så här ansluter du till en distributionsgrupp:

Gå till din mail på https://outlook.office.com/ Klicka på Ikon för Inställningaroch välj Visa alla Outlook-inställningar längst ner.

Klicka på Allmänt och Distributionsgrupper

Markera önskad distributionsgrupp i dialogrutan. Dus kan söka efter en grupp genom att skriva hela dess namn eller en del av det i sökfönstret och sedan välja sökikonen sök . Du rensar sökresultatet genom att välja Rensa ta bort .

Anslut Anslut till distributionsgrupp .

Markera den grupp du vill ansluta till.

Välj Anslut Anslut till distributionsgrupp .

Så här lämnar du en distributionsgrupp:

Markera den distributionsgrupp som du vill lämna.

Välj Lämna Lämna distributionsgrupp .

Här är hur man hittar distributionsgruppen i ny Outlook?

1. Öppna Outlook: Starta Microsoft Outlook och logga in med ditt användarkonto om det behövs.

2. Navigera till Kontakter: Klicka på fliken "Kontakter" längst ner till vänster i Outlook-fönstret. Detta tar dig till din kontaktlista.

3. Hitta Distributionsgruppen: Bläddra eller använd sökfältet för att hitta den distributionsgruppen du vill redigera.

4. Högerklicka på Distributionsgruppen: När du har hittat distributionsgruppen, högerklicka på den med musen. Detta öppnar en meny med olika alternativ.

5. Välj "Egenskaper för Kontaktkort": I menyn som visas efter högerklickningen, välj alternativet "Egenskaper för Kontaktkort". Detta öppnar ett nytt fönster med inställningar för distributionsgruppen.

6. Redigera Distributionsgruppen: I det nya fönstret kan du göra olika ändringar beroende på dina behov. Du kan ändra gruppens namn, lägga till eller ta bort medlemmar, ändra e-postadressen och så vidare.

7. Spara Ändringar: När du är klar med att göra ändringar, klicka på "OK" eller "Spara" längst ner i fönstret för att spara dina ändringar.

8. Stäng Fönstret: Efter att du har sparat ändringarna kan du stänga fönstret för egenskaper för kontaktkortet.

9. Stäng Kontakter: När du är klar med att redigera distributionsgruppen kan du stänga Kontakter-fliken eller lämna den öppen beroende på dina behov.

.

Skapa och hantera distributionsgrupper

Med Skapa och hantera distributionsgrupper visas de distributionsgrupper som du står som ägare till. Använd det här alternativet om du vill skapa nya och hantera befintliga grupper som du äger.

Så här skapar du en ny grupp:

Välj Distributionsgrupper som jag äger.

Välj Ny nytt .

Ange informationen som behövs för att skapa distributionsgruppen i dialogrutan.

Välj Spara.

Så här redigerar du en grupp eller granskar informationen om en grupp:

Välj Distributionsgrupper som jag äger.

Markera önskad distributionsgrupp i dialogrutan. Du kan söka efter en grupp genom att skriva hela dess namn eller en del av det i sökfönstret och sedan välja sökikonen sök . Du rensar sökresultatet genom att välja Rensa ta bort .

Välj Redigera redigera .

Gör önskade ändringar.

Spara dina ändringar genom att välja Spara eller välj Avbryt om du inte vill spara.

Om du vill ta bort en grupp som du äger letar du reda på den i listan och väljer Ta bort ta bort .

Kontrollerad 2024-04-19