Logga in i Eventfuls supportsystem

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 02:20 PM

Gå till https://eventfulab.freshdesk.com

Har du redan ett supportkonto loggar du in med dina uppgifter du fått.

Har du glömt ditt lösenord, klicka på "Glömt ditt lösenord" så skickar vi ett nytt.

När du är inloggad kan du skapa ett nytt supportärende och kontrollera ärendestatus på de ärenden du skapat innan. Du kan även söka i kunskapsbanken efter supportartiklar.

Har du fortfarande problem med att logga in efter att du återställt lösenordet, maila support@eventful.se så hjälper vi dig.