Felet "0xe000004A baxbe" - Du har inte längre behörighet att komma åt den här anteckningsboken.

Ändrad den Wed, 07 Feb 2024 vid 08:13 PM

1] Aktivera automatisk synkronisering av anteckningsbilagor i OneNote

När du är i OneNote-appen, klicka på menyikonen för att välja Inställningar.

Välj Alternativ.

Synkronisera anteckningsböcker automatiskt

Därefter, under alternativfönstret, aktivera alternativet för Synkronisera anteckningsböcker automatiskt.

På liknande sätt, bläddra ned till alternativet under och aktivera alternativet för Ladda ner alla filer och bilder.

Detta bör fixa problemet permanent.

2] öppna den i skrivbordapp
stäng OneNote-appen och alla anteckningar och försök sedan komma åt OneNote via webbläsaren och försök sedan öppna den i skrivbordsversionen.

3] Kopiera sidor till en ny sektion

Börja med att skapa en ny sektion. Kopiera (flytta inte) alla sidor från den gamla sektionen till den nya sektionen du just skapat.

Tryck på Shift+F9 för att manuellt synkronisera anteckningsboken. En framstegsindikator bör visas på din datorskärm. Låt processen slutföras.

Relaterat: Fixa OneNote-fel 0xE0000007, Vi stötte på ett problem med att synkronisera din anteckningsbok.

4] Byt till en uppdaterad version av appen

När alla ovan nämnda lösningar misslyckas med att fungera, kontrollera om det finns någon uppdaterad version av appen tillgänglig. För detta, klicka på filmenyn och välj Konton från navigeringsfönstret till vänster.

Växla sedan till höger sida och välj 'Uppdatera alternativ'.

Du har inte längre behörighet att komma åt den här anteckningsboken - OneNote

När det ses, tryck på knappen Uppdatera nu.

Om en uppdatering finns tillgänglig, kommer den att laddas ner automatiskt och det bör fixa ditt problem.

5] Säkerhetskopiera anteckningsböcker och installera om appen

Starta OneNote-appen och klicka på filmenyn.

Välj Alternativ från navigeringsfönstret till vänster och klicka på Alternativ och växla till Spara & Säkerhetskopiering avsnittet.

Säkerhetskopiera alla anteckningsböcker nu

Därefter, under Säkerhetskopiering, klicka på Säkerhetskopiera alla anteckningsböcker nu-knappen. Du bör omedelbart se en notifiering som uppmanar till att säkerhetskopieringen slutfördes framgångsrikt.