Flytta OneNote till OneNote i Teams

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 10:33 AM

För att enklast flytta en OneNote till en annan OneNote i Teams, är det lättast att ha båda dessa OneNote-filer öppnade i OneNote-appen eller OneNote 2016.

• Gå till Teams och öppna den OneNote du vill flytta över materialet till
  • När OneNote öppnas i ramen i Teams - välj Öppna i OneNote och sedan Öppna i OneNote

• Nu öppnas din OneNote och innehållet visas där
  • Gå till den OneNote du önskar hämta materialet ifrån

• Högerklicka på den gamla anteckningsboken och välj synkronisera – välj synkronisera anteckningsbok

• Nu synkroniseras anteckningsboken och du kan högst upp i OneNote se att detta sker.
  • När synkroniseringen är klar ser det ut så här istället, vilket betyder att synkroniseringen är färdig

Nu ska du kopiera över innehållet i den gamla OneNoten till den nya.

• Högerklicka på ett avsnitt i den gamla OneNoten och välj Flytta/Kopiera
  • Nu dyker nedanstående ruta upp och du väljer i vilken OneNote du vill flytta eller kopiera avsnittet till.

•  Gör om proceduren tills alla avsnitt återfinns i den OneNote som ni har i Teams.

När alla avsnitt är flyttade kan det vara en bra idé att ta bort den gamla OneNoten från listan för att inte blanda ihop dessa. Den finns kvar men syns inte i din lista.

• Högerklicka på din gamla OneNote
  • Välj Stäng den här anteckningsboken