OBS! Denna instruktion är inte applicerbar på ett klassteam, utan fungerar endast på Team av typen Vem som helst


 

Anteckningsboken i Teams har som standard att både Ägare  och Medlemmar kan redigera Anteckningsboken. Ägaren kan ändra behörigheten för Medlemmar så att de inte längre kan  redigera. Nedan beskrivs hur en ägare av Teamet går tillväga för att ändra behörighet på Anteckningsboken:


Ändra behörighet på Anteckningsboken


För att ändra behörigheter



  • Gå till aktuellt Team och klicka på Filer.

  • Klicka på Öppna i SharePoint

    ScreenHunter_668_Sep._07_14.24.jpg 


  • Klicka på Webbplatsinnehåll och sedan Webbplatstillgångar



  • Markera anteckningsboken och klicka sedan på information längst bort till höger, "i"



 

  • Klicka på Hantera åtkomst och gå till gruppen Medlemmar på ... och klicka på alternativet "Ändra till visa endast" vilket gör att Medlemmarenbart kan visa.


ScreenHunter_672_Sep._07_14.37.jpg