Redigera behörigheter i anteckningsboken i ett Team

Ändrad den Wed, 28 Jun 2023 vid 09:04 AM

OBS! Denna instruktion är inte applicerbar på ett klassteam, utan fungerar endast på Team av typen Vem som helst

Anteckningsboken i Teams har som standard att både Ägare  och Medlemmar kan redigera Anteckningsboken. Ägaren kan ändra behörigheten för Medlemmar så att de inte längre kan redigera. Nedan beskrivs hur en ägare av Teamet går tillväga för att ändra behörighet på Anteckningsboken:

Ändra behörighet på Anteckningsboken

För att ändra behörigheter

• Gå till aktuellt Team och klicka på Filer.
  • Klicka på Öppna i SharePoint

• Klicka på Webbplatsinnehåll och sedan Webbplatstillgångar

• Markera anteckningsboken och klicka sedan på information längst bort till höger, "i"

• Klicka på Hantera åtkomst och gå till gruppen Medlemmar på ... och klicka på alternativet "Ändra till visa endast" vilket gör att Medlemmar enbart kan visa.