Inställning för att få mejl som är äldre än 12 månader i Outlook skrivbord

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 10:00 AM

Det kan hända att man upptäcker att mejlen inte ligger kvarmer än 12 månader i mejlboxen. Då behöver man följa dessa instruktioner för att förlänga mejllivscykeln i Outlookklienten.

1.  När Outlook öppnas i skrivbordet kan man klicka på Arkiv.

2. I sidan som dyker upp kan man dra ner pilen under kontoinställningar rutan och sedan klicka på kontoinställningar i rutan . Se bilden.

3. En sidan kommer upp där man kan dubbelklicka på sitt e-postkonto.

4. För reglaget till alla och klicka på nästa. På den rutan som kommer upp kan man klicka på klar för att slutföra åtgärderna.

Tänk på att starta om Outlook efteråt för att ändringen ska kunna slå igenom.