Delad brevlåda - inte längre sökbar

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 10:48 AM

Ibland händer det att en delad brevlåda inte längre går att söka upp när man ska lägga till den i sin inkorg, detta är ganska enkelt ordna till.

1 - Gå till E-post och klicka på +Nytt E-postmeddelande

2 - I Till-rutan skriver du in namnet på den delade brevlådan och behöver i vissa fall klicka på Sök i katalog

3 - Klicka på den delade brevlådan så att den hamnar i Till-rutan

4 - Nu ska den delade brevlådan vara sökbar igen, oavsett om man väljer Öppna annan brevlåda eller Lägg till delad mapp