Prioriterad inkorg & @mentions

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 11:19 AM

Prioriterad inkorg

Microsoft har gjort Outlook smartare genom att skapa två flikar i inkorgen. Outlook skiljer inkorgen i två flikar - Prioriterad och Övrig. E-postmeddelanden som betyder mest för dig finns under fliken Prioriterad, medan resten förblir lättillgängligt, men istället under fliken Övrig. Om någon e-post landar i fliken Övrig informeras användaren om detta, och man kan när som helst växla mellan flikarna för att ta en snabbtitt.

@mentions

@mentions gör samarbetet i e-posten snabb och enkel. Skriv snabel-a, @, direkt någonstans i den löpande texten i ett e-postmeddelande samt den person du vill ska uppmärksammas samt få meddelandet. När en person omnämnts med sitt namn i meddelandet uppmärksammas detta genom att namnet blir blå-markerat, detta hjälper personen i fråga att de uppmanas vidta en åtgärd i meddelandet.

Källa: Office blogg