Lösa felet där alla gruppkalendar inte visas i Outlook skrivbordsappen

Ändrad den Tue, 18 Apr 2023 vid 11:59 AM

När man använder Outlook skrivbordsappen kan det dyka upp att alla gruppkalender inte syns för användarna. För att kontrollera att det inte är ett behörighetsfel, logga in i Outlook webbappen (OWA) genom att logga in på https://outlook.office.com/ . Om problemet inte finns i OWA vet man att detta ska kontrolleras i klienten.

Gör följande i Outlook skrivbordsappen:

1. Gå till Start och kika att gruppkalendrarna inte syns.

2. Klicka på arkiv i menyn och sedan pilen under kontoinställningar

3. Välj inställningar för kontonamn och synkronisering i rutan som dyker upp

4. Bocka i rutan för att använda cachelagrat Exchange-läge för att ladda ned e-post till en Outlook-datafil och klicka på nästa

5. Klicka på klar i den rutan som syns för att slutföra ändringen.

6. Starta om Outlookklienten och kontrollera att alla gruppkalendrar syns

Kontrollerat 2023 - 04 - 18