Banner för externa avsändare i Outlook

Ändrad den Tue, 02 Apr 2024 vid 10:53 PM

https://admin.exchange.microsoft.com/

<p><div style="background-color:#FFEB9C; width:100%; border-style: solid; border-color:#9C6500; border-width:1pt; padding:2pt; font-size:10pt; line-height:12pt; font-family:'Calibri'; color:Black; text-align: left;"><span style="color:#9C6500"; font-weight:bold;>CAUTION:</span> Test Banner 15706</div><br></p>Test Banner 15706

Observera att det kan ta upp till 30 minuter för de nya reglerna att appliceras fullständigt på alla meddelanden i Exchange Online. Under denna tid kan vissa meddelanden fortfarande passera genom enligt tidigare regler eller inte direkt påverkas av de nya reglerna. Detta beror på systemets bearbetningstid och distribution av de uppdaterade reglerna till samtliga servrar och noder i Exchange-miljön. Det är viktigt att ha detta i åtanke när du implementerar eller ändrar mail flow rules för att undvika förväntningar om omedelbara effekter.