Importera och Exportera brevlåda Outlook

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 11:27 AM

Exportera brevlåda Outlook

Öppna Outlook och välj Arkiv -> Öppna och exportera -> Importera och exportera.

Välj Exportera till en fil.

Välj Outlook-datafil (.pst).

Välj vart filen ska lagras genom att trycka på Bläddra... samt välj önskat alternativ för hantering av dubbletter och klicka sedan på Slutför.

Importera brevlåda Outlook

Öppna Outlook och välj Arkiv -> Öppna och exportera -> Importera och exportera.

Välj Importera från ett annat program eller fil.

Välj Outlook-datafil (.pst).

Välj filen som ska importeras genom att trycka på Bläddra... samt välj önskat alternativ för hantering av dubbletter och klicka sedan på Nästa.

Välj vart importen ska hamna i Outlook och klicka på Slutför.