Användaren har förlorat åtkomst till sin OneDrive

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 11:21 AM

Gå till Admincenter

• Sök upp personen
  • Under inställningar för OneDrive, klicka på "Åtkomst till filer"
  • Klicka på länken som skapas

Gå till SharePoint Admincenter- Klassiskt läge

• Användarprofiler
  • Hantera användarprofiler
  • Sök efter användaren
  • Klicka på kontonamnet och välj "Hantera ägare för personlig webbplatssamling" från menyn
  • Ta bort användaren både som primär och vanlig administratör, lägg till adminkontot på båda platserna.
  • Klicka på användaren igen och välj "Hantera personlig webbplats"
  • Klicka på "Personer och grupper"
  • Markera användaren.
  • Klicka på Åtgärder och välj Ta bort användare från webbplatssamling

Gå tillbaka till SharePoint Admincenter

Sök upp användaren igen

Gå till "Hantera ägare för webbplatssamling" och lägg till användaren igen.

Klart!