Mappen finns redan på den här datorn - OneDrive Synk

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 10:18 AM

Man får meddelandet att det redan finns en OneDrive-mapp på din dator om OneDrive användes tidigare på din enhet. OneDrive-appen lagrar vissa filer på din lokala hårddisk och dessa filer finns kvar, även efter att man kopplat bort OneDrive från sin enhet. Med inloggning på OneDrive efter den kopplas bort eller kopplingen tappas dyker meddelandet att det redan finns en OneDrive-mapp.

OneDrive kommer också att föreslå att om man ansluter till samma OneDrive-konto som tidigare, bör en bäst välja "Använd den här mappen" eller på annat sätt välja en ny plats för att undvika att kombinera filer från två konton.

Ett annat föreslag från OneDrive är att om man synkroniserar mappen för den första gången eller om man är osäker kan man välja en ny plats för att undvika att kombinera filer från två konton

Alternativet att "Använd den här mappen" är ditt alternativ om du inte vill tillåt OneDrive ta upp mer diskutrymme och är säker att man har bara ett OneDrive konto kopplad till datorn samt att det är samma kontot som tidigare används innan kopplingen bröts.