Versionshistorik dokument

Ändrad den Wed, 14 Dec 2022 vid 03:08 PM

Ibland kan användarna uppleva att "information försvinner" eller i värsta fall att all text i ett dokument tas bort. Det kan beror på användarfel, men det kan även vara ett tekniskt problem. Vi har sett att i sällsynta fall har användare öppnat ett dokument och stängt det igen, med följd att ett tomt dokument sparats över som senaste version. Användaren upplever då att dokumentet tömts. Detta har oftast inträffat med iPads på skakiga trådlösa nätverk.

När man jobbar med sitt dokument i Office online så sparas dokumentet kontinuerligt men det skapas inte en ny version förrän man stänger ner dokumentet.

För att titta på versionshistoriken, öppna det i OneDrive online, klicka på de tre punkterna till höger om dokumentet och välj Versionshistorik.

Här kan du jämföra versioner av dokumentet.

• Välj en version som öppnas i separat fönster så du kan jämföra
  • När du hittat versionen som du önskar återställa, klicka på Återställ

Kontrollerad 2022-12-14