Endast lärare ska kunna svara på inlägg

Ändrad den Mon, 13 Mar 2023 vid 04:20 PM

I teams där endast lärare ska kunna göra inlägg behöver man göra en justering av inläggen för att ingen ska kunna kommentera det.

Klicka på Ny konversation

Sedan måste man klicka på pennan med ett A, skriva inlägget och sedan klicka på alternativet i mitten och ändra till Du och moderatorer kan svara.

Tyvärr finns det inte något sätt att göra detta föra alla inlägg utan man måste ta ett och ett.

Kontrollerad 2023-03-13