Din inaktiva Dataverse för Teams-miljö tas bort om 7 dagar

Ändrad den Mon, 20 Mar 2023 vid 08:59 AM

Användare kan få meddelande från Microsoft att "Din inaktiva Dataverse för Teams-miljö tas bort om 7 dagar". Detta beror på att man skapat en PowerPlatfom-app och adderat till teamet.

Felmeddelandet berör alltså inte själva teamet utan en tilläggsapp. Om man vill ha appen aktiv så får man gå in och aktivera den i teamet igen.

Mer går att läsa här.

Automatisk borttagning av inaktiva Microsoft Dataverse for Teams miljöer - Power Platform | Microsoft Learn

Kontrollerad 2023-03-20