Ladda upp mappningsfil till FlowSync

Ändrad den Tue, 09 Apr 2024 vid 08:35 AM

Om e-postadress eller eduPersonPrincipalName saknas i elevregistret kan det mappas in från annat system, till exempel lokalt AD. Skapa en CSV-fil och schemalägg mappning i FlowSync på följande sätt:

1. Ladda ner senaste versionen av AzCopy på https://aka.ms/azcopy
  2. Skapa en CSV-fil med följande format: https://flowsync.se/help/localad/general
  3. Ladda upp den till en blob på följande sätt

azcopy.exe copy [URL] [FILNAMN] --recursive=true

4. Schemalägg körning och meddela kundutvecklare

Url erhålls av Eventful, alternativt skapar du en egen blob.