Federerad autentisering med Apple School Manager

Ändrad den Tue, 03 Jan 2023 vid 03:09 PM

Med federerad autentisering kan du länka Apple School Manager till din instans av Microsoft Azure Active Directory (Azure AD). Då kan dina användare använda sina användarnamn (Användarhuvudnamn) och lösenord för  Azure AD som hanterade Apple-ID. De kan använda sina inloggningsuppgifter för Azure AD för att logga in på sina tilldelade iPad- eller Mac-enheter, och till och med iCloud på webben. Studerande kan även använda dem för att logga in på Delade iPad-enheter.

För att aktivera detta, så följ Apples beskrivning:

https://support.apple.com/sv-se/guide/apple-school-manager/apdb19317543/web

Kontrollerad 2023-01-03