Eventfuls underbiträden

Ändrad den Tue, 19 Mar 2024 vid 11:10 AM

Eventful FlowSync & DataSync, läser ut kundens grunddata från elevregistret vilket sedan bearbetas och därefter lagras i form av filer eller databas innan data skickas till kundens tjänst.

All datalagring sker inom EU.

Eventful AB använder sig av följande underbiträden i våra tjänster:

För Microsoftkunder

Microsoft AB

Org. nummer 556233-4804

Regeringsgatan 25

11153 Stockholm

Sverige

Eventfuls integrationsmotor FlowSync kör beräkningar samt lagrar data i Microsoft Azure-regionen Sweden Central. Detta innebär att all data och all körning sker i Sverige.

Eventfuls integrationsmotor DataSync är en produkt som skapades innan den svenska regionen var tillgänglig därför körs och lagras informationen i regionen West Europe. West Europe innebär att all data och all körning sker i Holland.

Fördjupad information om var data lagras se här.

För Googlekunder

Google Europe

VAT-nummer  IE3668997OH

Dublin

Gordon House

Barrow St

Dublin 4

Ireland

Supportsystem (för alla kunder)

Freshworks Inc.

Tax ID: 33-1218825

2950 South Delaware St. 2nd Floor

San Mateo

CA 94403

USA

För att kunna dokumentera supportärenden använder Eventful sig av supportportalen Freshdesk. Där registreras alla ärenden oavsett om de kommer in via portalen, epost eller om kunden ringer in.

Följande finns att läsa på Freshworks hemsida gällande hantering av data för EU-länder, se länkar nedan samt här: "Där Freshworks kunder hostas inom EES förblir datan inom EES som standard. Freshworks tillhandahåller alla EU-kunder ett databehandlingstillägg (DPA) som täcker dess skyldigheter enligt GDPR. Det gäller automatiskt för behandling av EU:s personuppgifter och inget ytterligare pappersarbete krävs i detta avseende."

Freshworks Data Hosting: https://www.freshworks.com/privacy/data-hosting/

Freshworks Sub-processors: https://www.freshworks.com/privacy/sub-processor/