Sök i e-postloggar

Ändrad den Thu, 26 Oct 2023 vid 11:38 AM

Som administratör kan du söka efter e-post i "Rapporter" och se om e-post inom domänen är läst av mottagaren / har hamnat i mottagarens skräppost / blivit raderad av mottagaren osv.

Logga in i adminportalen på admin.google.com

Välj Rapporter > Sök i e-postlogg

Vilka meddelanden visas i sökresultaten?

• Meddelanden som skickades för en timme sedan upp till för 7 dagar
  • Datumintervall upp till 30 dagar bakåt i tiden
    Obs! Sökresultat för meddelanden som är äldre än 30 dagar visar endast detaljer om meddelande efter leverans.
  • Information om meddelanden efter leverans har inga tidsbegränsningar och finns alltid kvar.
  • Meddelanden till eller från G Suite-användare på dina domäner.
  • Meddelanden som skickas till en grupp i Google Grupper och andra sändlistor som innehåller dina G Suite-användare.

Kontrollerad 2023-10-26