Massändringar på Chromebooks - Chromebook Getter

Ändrad den Thu, 26 Oct 2023 vid 11:40 AM

I ditt dagliga arbete önskar du kanske göra massändringar för organisationens Chromebooks istället för att administrera varje enhet var för sig. Då finns flera tillägg att tillgå men om du tidigare använde tillägget ChromebookInventory, som stängdes ner i somras, kan gratis-tillägget Chromebook Getter vara ett bra alternativ.

Det tillåter dig att exportera alla OU:n, Chromebooks och annan metadata i er G Suite-miljö till ett Google kalkylark. Där kan ni sedan göra större och mindre omfattande förändringar, för att sedan ladda upp den nya informationen till G Suite igen, så att förändringarna appliceras i adminpanelen.

Ni hittar det här: https://gsuite.google.com/marketplace/app/chromebook_getter_by_adminremix/871655740233

OBS! Detta är ett tillägg som Eventful AB inte erbjuder support för!