Vidarebefordra dina mejl från Gmail till Outlook

Ändrad den Tue, 08 Aug 2023 vid 03:01 PM

Om din organisation arbetar i G Suite men använder Outlook för mejl kan det vara bra att vidarebefordra sin mejl från sin Gmail för att slippa hålla koll på två mejl-konton.

• Logga in på ditt Gmail-konto.
  • Klicka på kugghjulet uppe till höger och välj "visa alla inställningar".

• Klicka på fliken "Vidarebefordran och POP/IMAP".

• Klicka på "Lägg till en adress för vidarebefordran".

• Ange den e-postadress du vill att meddelandena ska vidarebefordras till
    .
  • Klicka på "Nästa" följt av "Fortsätt" och slutligen "OK".
  • Klicka på verifieringslänken i e-postmeddelandet som skickats till adressen du har vidarebefordrat mejlen till.
  • Godkänn genom att klicka "Bekräfta".
  • Gå tillbaka till ditt Gmail-konto, öppna "Inställningar" och uppdatera webbläsaren.
  • Klicka på fliken "Vidarebefordran och POP/IMAP".
  • Välj "Vidarebefordra en kopia av inkommande e-post till" under avsnittet "Vidarebefordran".

• Välj vad du vill ska hända med Gmails kopia av e-postmeddelandena.
    Google rekommenderar alternativet "Behåll ___ kopia i Inkorgen".
  • Klicka "Spara ändringar".

Kontrollerad 2023-08-08