Ladda ned en elevs uppgifter

Ändrad den Wed, 28 Jun 2023 vid 09:41 AM

Om man vill komma åt en elevs arbete som skapats genom uppgiftsmotorn så kan man ladda ned dem som en ZIP-fil enligt nedan instruktion. Detta är användbart i de fall då en elev byter klass, eller vill komma åt sitt material efter avslutad kurs. Observera att det behöver vara läraren i teamet eller annan ägare av teamet som genomför detta.

1. Gå till filer i teamet och klicka på Öppna i SharePoint

2. Klicka på Webbplatsinnehåll och sedan Student Work

3. I detta bibliotek finns 2 mappar, Submitted files är filer som eleverna har lämnat in, och Working files är filer som eleverna arbetar med men inte har lämnat in. I dessa mappar finns en mapp för varje elev.

4. Ladda ned en elevs mapp genom att markera elevens mapp och klicka på ladda ned.