Lägga till ägare i Teams

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 09:40 AM

Den här instruktionen kräver att du är Global Admin i Office 365.

• Logga in på office.com med ett administratörskonto.
  • Gå till Microsoft 365-adminstrationscenter genom att klicka på Administratör.

• Klicka på Adminstrationscenter.
  • Klicka på Teams

• Klicka på symbolen för Teams och klicka där det står Teams och Hantera Teams.

• Använd sökrutan och skriv in namnet på Teamet.
  • När Teamet dyker upp i listan, klicka på Teamnamnet.

•  Välj alternativet Teammedlemmar
  • Gå till den person du önskar göra till ägare
  • Klicka på den lilla pilen längst till höger och klicka på Ägare
  • Nu är personen ägare i Teamet!
  • Om användare inte finns med i Teamet, klicka på Lägg till medlemmar.
  • Nu öppnas en ruta till höger på skärmen. Skriv in namnet på personen du önskar lägga till i Teamet.
  • Klicka därefter på Spara.