Samtalsprinciper i Microsoft Teams-administratörsinställningar.

Ändrad den Wed, 07 Feb 2024 vid 09:35 PM

I Microsoft Teams är tydlighet och respekt avgörande. Använd tydliga rubriker och lyssna aktivt på varandra. Strukturerade möten och aktivt deltagande är nyckeln till produktivitet. Användningar av meddelanden och uppdateringar håller alla informerade. Flexibilitet och anpassning är viktigt för att möta teamets behov. Dokumentera beslut och åtgärder för uppföljning. Genom att följa dessa principer kan teamet skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö i Microsoft Teams.

Logga in på Microsoft Teams-administrationsportalen: Gå till admin.microsoft.com och logga in med administratörskontot för ditt Teams-organisationskonto.

Navigera till Teams-inställningar: Klicka på "Teams" i vänstermenyn för att öppna Teams-inställningarna.

Eller direkt via:https://admin.teams.microsoft.com/

Användarensprinciper: Kontrollera och justera användarensprinciper för att säkerställa att endast nödvändiga personer har tillgång till vissa funktioner eller inställningar.
https://admin.teams.microsoft.com/users
Samtals- och mötespolicyer: Konfigurera samtals- och mötespolicyer för att reglera tillgång till chatt- och mötesfunktioner. Du kan till exempel begränsa möjligheten att starta möten till specifika användare eller grupper.
https://admin.teams.microsoft.com/policies/calling

Genom att tilldela samtalsprinciper via användare eller grupper kan du effektivt hantera kommunikationsriktlinjer och säkerhetspolicyer för olika team och användare i din organisation.