Ladda upp filer och mappar från datorn till ett team

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 09:45 AM

För att ladda upp hela mappar till ett team är det lättast att synkronisera teamet filyta till datorn, detta gör man enligt nedan.

1. Gå till teamet och klicka på Filer, klicka på knappen Synkronisera.

Om denna ruta dyker upp klickar man på Tillåt och följer sedan anvisningarna.

4. När synkroniseringen har slutförts går man till utforskaren och letar upp den synkronisera mappen. I den mappen lägger man sedan de filer och mappar som man vill ladda upp till teamet.

5. En grön bock under Status visar att mappen har laddats upp till teamet.