Lägg till gruppkalender i Teams

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 09:55 AM

Alla team har en Outlook-kalender kopplad till sig. I denna instruktion visar vi hur du länkar in den på ett snyggt sätt i teamet.

För att lägga till denna i ditt team följer du instruktionerna nedan

• Gå till kanalen Allmänt och klicka på de tre prickarna till höger om namnet och välj Öppna i Sharepoint

• Klicka på Startsida och därefter på Redigera

• Klicka på Plustecknet  för att lägga till en ny webbdel och scrolla ned till Gruppkalender och klicka på den

• Klicka på rubriken för att döpa webbdelen

• Använd pennan för att redigera inställningar. Här kan man välja vilken kalender man vill visa upp, det team som man är i, är förvalt som standard.

• Klicka sedan på Publicera
  • Kopiera sedan adressen till sidan

• Gå tillbaka till Teams och välj kanalen Allmänt i det aktuella teamet och klicka på plustecknet (Lägg till en ny flik) och välj Webbplats

• Ge fliken ett namn, klistra in adressen som du kopierade tidigare och avsluta genom att klicka på Spara