Flytta filer från ett Team till ett annat

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 09:59 AM

Ibland kan man ha råkat skapa lite för många Team. Då kan det vara bra att flytta in filerna från ett Team till en egen kanal i ett annat Team. Observera att du inte kan flytta något annat än filer och mappar.

Här är ett exempel där man skapat upp ett Team i engelska, när alla ämnen egentligen skulle ligga som kanaler i ett Team:

Börja med att skapa en ny kanal i Teamet där ämnena skall ligga.

Gå till Teamet som filerna skall flyttas från och öppna kanalen Allmänt i SharePoint.

Klicka på Dokument för att gå till toppnivån i mappstrukturen.

Markera alla mappar och dokument och klicka på  Flytta till

Klicka dig fram till den nya kanalen du skapade.

När filerna är flyttade hittar du dem i den nya kanalen i Teams.

Avslutningsvis tar du bort det gamla Teamet.