Är teamet privat eller offentligt?

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 10:37 AM

Det finns tre typer av team, offentliga, privata och de med "hidden membership"

Offentliga team visas för alla i organisationen och alla kan ansluta till det och läsa all information.

Privata team kan man bara gå med i om teamägaren lägger till användaren i dem. Man kan välja när man skapat teamet om det ska gå att hitta det i sökrutan när man söker efter team.

Hidden membership-teams: Denna status får klassteams automatiskt. Statusen är privat men har även "hidden membership", alltså att eleverna inte ser varandra i teamet. Läraren ser såklart alla elever. Man kan inte ändra sekretessnivån på ett klassteam.

Gör ett vanligt team privat

Klicka på de tre prickarna vid teamet och välj redigera team. Där kan du välja sekretessnivå. Vi rekommenderar starkt att man väljer Privat.