Logga in på https://endpoint.microsoft.com

I vänstermenyn väljer du Enheter och sedan Registrera enheter.

Välj sedan Enheter.

Välj Importera.

Bläddra dig fram till den plats du sparat filen som innehåller de enheter du önskar importera.

När du får en grön bock som indikerar att filen innehåller rätt antal enheter och är korrekt formaterad, så väljer du Importera.

Dkan se status på importen genom att klicka på den lilla klockan.

Sista åtgärden är att starta en synkronisering av databasen. Det tar några minuter innan du finner dem genom att klicka på Uppdatera alt. söka på någon av enheternas serienummer.