Rensa Microsoft Teams cache på iPhone/iPad

Ändrad den Wed, 28 Jun 2023 vid 01:28 PM

Ibland kan det vara nödvändigt för användaren att tömma de lokalt lagrade filerna som ligger på IPhone eller iPad när Teams hakar upp sig, eller om rättigheterna inte slår igenom. Detta snabbar upp Teams i mobilen och brukar lösa många problem som ibland uppstår.

Man följer dessa instruktioner för att rensa cachen i Teams på iPhone eller iPad:

1. Öppna Inställningar och tryck på Allmänt i menyn.

2. Tryck på iPhone-lagringsutrymme eller iPad-lagringsutrymme.

3. Vänta på alla appar att laddas, skrolla ner i listan och tryck på Teams.

4. Tryck på avlasta app alternativ för att rensa cache och andra temporär data men behålla viktiga data och ikonen.

Man kan också avinstallera och installera om appen men att rensa cachen fixar app problem samt förbättra funktionerna.