Problem att spara filer i OneDrive

Ändrad den Wed, 14 Dec 2022 vid 01:23 PM

Ibland när man jobbar mot ett dokumentbibliotek i OneDrive kan man få felmeddelandet Uppladdningen misslyckades. I detta fall är det troligen att man bara har läsrättigheter i biblioteket där mapparna och filer ligger. Om man bara har läsrättigheter så syns det hänglås vid mapparna/filerna.

Om man vill spara i aktuellt bibliotek får man kontakta sin administratör för att få skrivrättigheter. Annars kan man spara dokumentet på annan plats först där man har skrivrättigheter. Dokumentet kommer dock inte att synkas till ursprungsbiblioteket då.

Kontrollerad 2022-12-14