Guide för att avhjälpa synkroniseringsfel i OneDrive för företag

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 10:04 AM

För att avhjälpa synkroniseringsfel kan denna instruktion vara till hjälp.

Nedan beskrivna steg kan avhjälpa synkroniseringsfel för enstaka filer.

1. Kopiera filerna med synkroniseringsfel från din synkroniserade OneDrive-mapp och lägg dem på skrivbordet.

2. Ta  sedan bort filerna från OneDrive-mappen som är synkroniserad till datorn samt ta bort filerna från OneDrive i webbläsaren också (filerna tas bort på två ställen) Du kommer åt OneDrive i webbläsaren genom att klicka på det blå molnet längst nere till höger i aktivitetsfältet och klicka sen på Visa Online.

3. Nu bör det inte finnas något synkroniseringsfel

4. Kopiera tillbaka  filerna från skrivbordet till OneDrive och gå sedan till OneDrive i webbläsaren och synkronisera.