Redigera kolumnvy i standard dokumentbibliotek i Teams/SharePoint

Ändrad den Tue, 18 Apr 2023 vid 11:49 AM

Det kan vara så att man behöver lägga till några mer eller ta bort några standardkolumner i en grupp i Teams eller SharePoint. Nedan finns instruktioner att veta hur man gör:

Teams

1. Gå till gruppen och klicka på filer flik och sedan klicka på visa/dölj kolumner i rutan som dyker upp.

2. Boka eller avboka rutan på kolumnvalet som du vill eller inte ha i vyn.

3. Klicka på använd efteråt.

4. Då dyker kolumner upp under filer fliken.

SharePoint

1. Gå till dokumentbiblioteket som du vill hantera och klicka på lägg till kolumn och sedan visa/dölj kolumner

2. Välj kolumner som du vill visa eller dölja och klicka på använd för att slutföra detta.

3. Då ser man att man har fått kolumner i dokumentbiblioteketsvy.

Kontrollerat 2023 - 04 - 13