Formulär i en Teams konversation

Ändrad den Wed, 21 Jun 2023 vid 01:53 PM

Man kan skapa Form i en Teams konversation för några anledning tex att kolla på vem ska vara på kontoret. Då är frågan vart hitta man svaret.

Tänk på att det är den skapare av formulär i konversationen som ska få svaret alltså det är personen som ska göra enligt instruktioner nedan.

1. Gå till din Office sida eller direkt till Forms sida via https://www.office.com/launch/forms?auth=2

2.  Hitta alla mina formulär på höger sidan och klicka på den

3. Då omdirigeras du till en annan sida där alla formulär som skapas av dig finns. Välj och klicka på den formulär som du vill kolla på svar till.

4. I sidan som dyker upp ser du formuläret och svar.

5. Då kan du klicka på svar och sedan kika på vilka som har svarat genom att klicka på mer information eller öppna i Excel.

6. Här ser det ut att man kan se vilka som har svarat på formuläret

Kontrollerad 2023 - 06 -21