Outlook - Flytta mail, kontakter och slå ihop kalenderposter

Ändrad den Thu, 29 Dec 2022 vid 09:35 AM

Flytta kontakter
1. Öppna kontaktmappen, använd ctrl + A-tangenterna för att välja alla kontakter.
2. Högerklicka var som helst på skärmen> Klicka på "Flytta".
3. Välj den mapp som du önskar flytta till > Klicka på "Ok".
4. Följ samma steg för att flytta kontakterna från varje mapp till rätt mapp.

Flytta mail
1. Öppna inkorgen, använd ctrl + A-tangenterna för att välja alla mail.
2. Högerklicka var som helst på skärmen> Klicka på "Flytta".
3. Välj mappen du önskar flytta till > Klicka på "Ok".
4. Följ samma steg för att flytta e-post från varje mapp till rätt mapp.

Slå ihop kalendrar
Se följande film; klicka här