Tömma cachen i Teamsklienten i Windows

Ändrad den Wed, 28 Dec 2022 vid 09:36 AM

Ibland kan det vara nödvändigt för användaren att tömma de lokalt lagrade filerna som ligger på datorn när Teams hakar upp sig, eller om rättigheterna inte slår igenom. Detta snabbar upp teamsklienten och brukar lösa många problem som ibland uppstår.

Så här gör man:
Avsluta Teamsprogrammet helt. För att göra detta, antingen högerklicka på Teamsikonen från ikonfältet och välj Avsluta.

Gå till förstoringsglaset bredvid startknappen och skriv in %appdata%\Microsoft\teams och klicka på den mappen

I mappen som öppnas, markera allt (Ctrl+A) och högerklicka och välj ta bort.