Flytta filer och mappar mellan kanaler i ett Team

Ändrad den Fri, 07 Jul 2023 vid 02:14 PM

bland kan man vilja flytta saker från tex Allmänt-kanalen till andra kanaler för att få en bättre struktur. Gör då enligt nedan.

1. Gå till mappen där dokumentet eller mappen du vill flytta ligger. Markera filen eller mappen och i menyn hittar du Flytta till, om du inte ser Flytta till så klicka på de tre prickarna så dyker alternativet upp.

2.  Klicka på Aktuellt bibliotek och välj sedan vilken kanal du vill flytta till, avsluta med att klicka på Flytta hit

4. Indikatorn i det övre högra hörnet talar om när det är färdigt

Kontrollerad 2023-07-07