OOBE - Steg för steg

Ändrad den Fri, 09 Feb 2024 vid 11:37 AM

1. Välj språk. Med största sannolikhet är det svenska som bör väljas.

2. Välj region. Här väljer ni Sverige om ni tänker använda datorn där.

3. Välj tangentbordslayout. Här väljer ni Svensk om ni skall använda datorn i Sverige.

4. Fler tangentbordslayouter? I normala fall väljer ni - Hoppa över.

5. Välj nätverk att ansluta till

6. Nu följer några informations meddelanden.

7. Nu är datorn klar för att få information om sin användare. (Denna bild är troligtvis profilerad med ert namn och logga och på svenska om ni valde det innan.)

8. Nu utförs de personliga inställningar som datorn skall ha.

När allt är klart, så loggas användaren in och datorn är klar att användas.